Sinun hurmaava huvilasi

Tervetuloa viihtymään Villa Avantoon!

Kolmen makuuhuoneen ylellinen rantahuvila

Villa Avanto on täysinvarusteltu kolmen makuuhuoneen huvila puhtaan ja kalaisan Kuolimo-järven rannalla Etelä-Savossa. 

Villa Avanto on loistokohde isommallekin porukalle ympärivuotiseen lomanviettoon. Taattu yksityisyys ja luonnonrauha, silti tärkeimmät palvelut alle puolen tunnin matkan päässä liikekeskuksissa.

Villa Avanto tarjoaa loistavat mahdollisuudet kalastukseen, veneilyyn, eräretkeilyyn ja täydelliseen rentoutumiseen luonnon keskellä.

VILLA AVANTO TARJOAA SINULLE

Ylellisyyttä

Makuuhuoneissa on mukavat ja tilavat vuoteet ja ylelliset liinavaatteet. Käytössäsi on muhkeat kylpy- ja kasvopyyhkeet. Keskusilmanvaihto pitää huolen tasaisesta lämpötilasta oli kesä tai talvi.

Toimivuutta

Huippuvarustellussa keittiössä on ilo kokkailla! Kodinkoneet ovat luotettavia merkkituotteita. Käytössäsi olevat astiastot kymmenelle ovat suomalaista laatudesignia.

Kotoisuutta

Varaava takka luo tunnelmaa talvi-iltoihin. Puilla lämmitettävä leivinuuni antaa inspiraatiota ruuanlaittoon ja lisää kotoista tunnelmaa. Kääriydy sohvalle villapeiton alle nauttimaan takkatulesta tai järvinäkymistä!

tunnelmaa

Nauti tunnelmallisen saunan löylyistä silloin kuin haluat! Hetivalmis-kiuas on aina valmiina palvelukseen. Vilvoittele saunan terassilla tai pulahda laiturilta virvoittaviin vesiin. Myös avantoon talvikaudella! 

viihtyvyyttä

Käytössäsi on ilmainen langaton Wi-Fi sekä kaareva Smart-TV. Stereoradio. Kirjoja ja pelejä löytyy olohuoneen kaapista. Mukavalle sohvalle mahtuu isompikin porukka rentoutumaan.

Avaruutta

Villa Avannossa on tilaa ja avaruutta yhteisissä tiloissa niin sisällä kuin ulkona terasseilla ja patioilla. Korkea maisemaikkuna tuo luonnon keskelle olohuonetta. Maisemakortti järvelle vaihtuu hetkittäin!

Omaa rauhaa

Makuuhuoneissa on hyvin valaistu, mukava lukunurkkaus jonne voi vetäytyä omaan rauhaan kun siltä tuntuu. Olohuoneen kirjakaapista löytyy lukemista joka makuun.

Puhtautta

Saunatiloissa on rentouttava sadevesisuihku, tuoksuttomat kylpytuotteet ja -pyyhkeet. Kodinhoitohuoneessa on kuivaava pyykinpesukone. Raikas käyttö- ja juomavesi tulee omasta porakaivosta. Kannatamme ekologisuutta ja kierrätystä.

luontoKOKEMUKSIA

KALASTUSTA

Kalastusta jokaiseen makuun vuoden ympäri. Soutuvene varusteineen on vapaasti käytössäsi. Lisäksi moottorivene ja kalastus-välineitä vuokrattavana. Hoidamme tarvittavat luvat puolestasi.

mETSÄN ANTIMIA

Huvilan ympärillä on koskemattomat sieni- ja marjametsät. Jokamiehenoikeudella täydennät talvivarastosi helposti!

veneretkiä

Kuolimolla on paljon koskemattomia hiekkarantoja ja kallioniemiä joille voi rantautua piknikille. Myös muutama hyvä ravintola on venematkan päässä.

Metsäretkiä

Huvilan ympärillä on upeat retkeilymaastot ja oma laavu. Lähellä myös useita opastettuja luontopolkuja. Painalluksenmäen maisematornista avautuu upeat näkymät järvimaisemaan.

metsästystä

Loka-marraskuussa voit osallistua paikallisen metsästysyhdistyksen hirvijahtiin. Voimassaoleva EU-aselupa ja oma ase vaaditaan. Varaukset viimeistään neljä kuukautta aiemmin. Rajoitetusti paikkoja.

Jääelämyksiä

Kuolimo on talvella todellinen seikkailurata! Jäällä voi pilkkiä, luistella, hiihtää, lumikenkäillä, potkukelkkailla, uida avannossa -  tai vain vaeltaa hiljaisessa valkeudessa. 

Herkkuruokaa

Kokkaa saaliisi itse täysinvarustellussa keittiössä tai tilaa pitopalvelusta juhlatarjoilu huvilalle. Lähiruoka on täällä lähellä, paikallisilta tuottajilta saa vaikka hirvenlihaa, mätiä, rieskaa.

rentoutumista

Tai ota vain elämä rennosti!

© 2017 Villa Avanto | Verkkosivusto atFlow Oy